Ce soacră iubitoare are Gabriela Cristea! E topită după fetița prezentatoarei

28 decembrie 2017 16:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

A fost primul Crăciun al fetiței Gabrielei Cristea, iar întreaga atenție a familiei a fost centrată pe micuță. Prezentatoarea și soțul său, Tavi Clonda, au petrecut sărbătorile de iarnă în familie, iar cântărețul a surprins cele mai frumoase momente în imagini pe care le-a împărtășit și prietenilor virtuali.

Mama lui Tavi Clonda, Elena, le-a făcut o vizită de Crăciun și se pare că nu s-a putut dezlipi de nepoțica ei, Bella Victoria Margot. Bunica a fost vrăjită încă din prima clipă de fetița Gabrielei Cristea, iar Tavi nu a ezitat să surprindă dragostea mamei sale pentru micuța Victoria, într-o imagine emoționantă, în care fetița este ținută în brațe de bunică.

„Bunica cu nepoțica”, a scris cântărețul pe o rețea de socializare, în descrierea fotografiei, la care mesajele frumoase și urările n-au întârziat să apară de la internauți. gabriela Cristea, Tavi clonda și fetița lor și-au mai cucerit prietenii virtuali cu o imagine adorabilă de Crăciun, în care au fost fotografiați toți trei, lângă bradul frumos împodobit.

Mai multe