Ce soacră tânără are Andreea Tonciu! A fost nedezlipită de nepoţica ei

4 septembrie 2016 18:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

E nuntă mare la complexul de la Otopeni, renumit deja ca fiind unul dintre cele mai frecventate de vedete la evenimente speciale. Se mărită Andreea Tonciu! Bruneta a invitat 300 de oaspeţi la petrecerea ei. A îmbrăcat o rochie de mireasă de tip prinţesă, cu un corset bătut în pietre, dar extrem de voluminoasă în partea de jos. S-a asortat cu fetiţa ei, Rebecca, oe care a creştinat-o vineri seară (2 septembrie).

Andreea Tonciu şi Daniel Niculescu îşi unesc destinele la o biserică din cartierul Vitan. Mirii şi naşii au fost aşteptaţi într-un decor mirific. În faţa lăcaşului sfânt, mireasa a vrut să fie aşternut covorul roşu şi să fie puşi stâlpi decoraţi flori albe.

Emoţionată, mireasa a coborât din limuzina care a adus-o la biserică, ajutată de naşa Anamaria Prodan, care a avut grijă de rochia ei. Cu Laurenţiu Reghecampf de mână, bruneta a intrat în biserică, iar în urma lor părinţii şi socrii. Mama lui Daniel Niculescu a avut grijă de Rebecca.

A ţinut-o în braţe de acasă şi până la biserică, iar în tot acest timp, fetiţa de trei luni a vedetei a adormit. Îmbrăcată într-o bluză albă şi o fustă lungă de culoare neagră, soacra Andreei Tonciu a atras atenţia tuturor. Este o femeie elegantă, frumoasă şi tânără, care nu avea cum să treacă neobservată. 

Mai multe