Ce soț chipeș are Andreea Esca! Uite cum arăta în tinerețe

28 decembrie 2015 15:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt soț și soție de 15 ani. Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2000, cu câteva luni înainte să se nască primul lor copil, Alexia. Cum sfârșitul anului reprezintă un moment al bilanțurilor, vedeta PRO Tv a găsit în cutia cu fotografii o imagine de colecție cu soțul ei, de pe vremea când erau doar iubiți, cu 18 ani mai tineri.

”Eram. Fostul meu”, a scris Andreea Esca enigamatic pe contul personal de Instagram, în dreptul imaginii care-l înfățișează pe Alexandre Eram, în versiunea sa mai tânără. Prezentatoarea celui mai important jurnal de știri d ela Pro Tv a revenit cu o precizare care i-a liniștit pe fanii ei: ”Actualmente soț”.

Alexandre Eram este ”român” prin adopție. Omul de afaceri locuiește în România de 23 ani. Înalt, brunet, cu un zâmbet cuceritor, bărbatul a fost remarcat de Andreea Esca la o petrecere în urmă cu 18 ani. Atunci, vedeta de televiziune a aflat că Alexandre Eram conduce fabrica de confecții unde erau realizate costumele pentru PRO Tv. Trei ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit, iar la câteva luni după nuntă a venit pe lume Alexia (15 ani). După alți trei ani s-a născut fiul cuplului, Aris (12 ani).

Soțul celei mai cunoscute prezentatoare de știri din România este managing partner al unei companii care deține o fabrică de confecţii la Galaţi, un lanţ de magazine pentru copii, o reţea de distribuţie de produse cosmetice, o reţea de magazine de cosmetice şi câteva siteuri pentru copii. Alexandre Eram călătorește d ecând se știe și iubește România.

"Probabil avem călătoria în sânge. Sunt născut în America, am studiat în Germania, în Anglia, părinţii mei sunt în Franţa, iar eu m-am stabilit aici. Şi tatăl meu a avut o viaţă la fel. El este armean, a fugit din Armenia, a ajuns la Paris, a făcut École des Beaux-Arts, a plecat şi a câştigat un concurs în America, a construit World Trade Center, unul dintre turnurile care astăzi nu mai sunt", a declarat Alexandre Eram într-un interviu pentru Mediafax.

Mai multe