Ce specialități culinare conține meniul nunții dintre Borcea și Pelinel! Prețul, unul pe măsură
A venit ziua cea mare în care Cristi Borcea se căsătorește religios cu cea pe care a desemnat-o „femeia vieții lui”, fostul model Valentina Pelinel. Deși evenimentul este organizat în Budapesta, departe de ochii curioșilor, au ieșit la iveală câteva informații legate de petrecerea organizată în cinstea unirii relgioase dintre cei doi miri. Meniul cu care se vor delecta invitații este unul de lux, care conține numeroase specialități culinare, al căror preț este, bineînețeles, pe măsură.
În meniul restaurantului Gundel, situat în capitala Ungariei, unde Cristi Borcea și Valentina Pelinel organizează petrecerea de nuntă, există specialități culinare precum piciorușe de broască picante, caviar și palincă de piersici. Cum ideea unei nunți între omul de afaceri și fostul model a fost pe buzele tuturor încă de când Borcea a fost eliberat din arest, se pare că cei doi miri doresc să se ridice la nivelul așteptărilor și să organizeze un eveniment despre care se va vorbi mult timp de acum în colo în lumea mondenă.
Conform celor de la Libertatea, cea de-a treia nuntă a fostului acționar de la Dinamo se bucură de un meniu încărcat cu specialități culinare, care mai de care mai sofisticate. Iată cum arată meniul de la celebrul restaurant Gundel, vechi de peste un secol, și ce prețuri au produsele!
- Aperitiv (brânză de capră, legume de toamnă, dressing de lămâie, șuncă de rață, nuci) – 50 de lei
- Pate de gâscă afumat la rece în lemn de cireș, servit cu prune și cu brioșe – 115 lei
- Supă gulaș, de vită sau de pește cu tăiței – 42 de lei
- Foie gras de gâscă la grătar cu tagliatelli și ciuperci – 90 de lei
- Vită tartar de luxe – 115 lei
- Caviar de sturion Royal Crown (servit cu diverse specialități) – 730 de lei
- Piciorușe de broască picante cu pătrunjel și piure Fontina – 160 de lei
- Pulpă de rață crocantă cu pere la grătar și găluște de prune – 180 de lei
- Friptură de porc cu cartofi Brasso style – 170 de lei
- Tort Gundel, cu trufe și cu marțipan – 160 de lei
- Selecție de praline cu palincă de piersici – 95 de lei
- Sticlă de vin Tokaji – 225 de lei
- Sticlă de palincă Gundel – 160 de lei
- Sticlă de șampanie Taintingger 0,375 l – 420 de lei
Pentru închirierea restaurantului Gundel, unde a cinat și Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Cristi Borcea a scos din buzunar 15.000 de euro, potrivit Sport.ro. La petrecere au fost invitate în jur de 40 de persoane, printre care și Victor Pițurcă, Gigi Nețoiu si Ioan Becali. Nașii cuplului sunt Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția acestuia, Irina Nicolae, fosta mebră a trupei de fete ASIA.