Ce spun părinţii Iuliei Vântur despre relaţia ei cu Salman Khan

17 mai 2016 15:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prima apariție în public în care ce doi și-au asumat relația a stârnit valuri de reacții. Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu, iar acum o știe toată lumea! Mai mult, frumoasa prezentatoare de la Pro TV a fost surprinsă de paparazzii indieni la însoțind-o pe mama actorului indian, semn că Iulia a fost acceptată de familia Khan. Până astăzi, nimeni nu a știut, însă, ce spun părinții blondei despre relația cu faimosul cuceritor indian.

Gata! Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Iulia Vântur (35 de ani) şi Salman Khan (50 de ani) sunt împreună. Dovada sunt fotografiile și videourile care au inundat internetul încă de săptămâna trecută. Sushila Charak (70 de ani), mama actorului indian, a apărut la braţ cu Iulia, arătând înregii lumi că are un loc binemeritat în familia actorului. 

Relația este acceptată și de părinții Iuliei, care trăiesc, departe, în Iași, cu dorul după fiica lor. „Sunt fericiţi pentru Iulia chiar dacă nu ştiu când o vor mai vedea acasă. Momentan se feresc să facă declaraţii despre fiica lor şi au lăsat să înţeleagă faptul că vorbesc cu Iulia prin telefon sau alte mijloace moderne cum ar fi Skype.

Părinţii ei sunt fericiţi şi mulţumiţi că fiica lor este bine şi că şi-a găsit jumătatea”, au spus surse apropiate părinților Iuliei. 

Părinții Iuliei speră că fata lor se va întoarce în ţară ca să promoveze finala emisiunii "Ferma Vedetelor", reality show-ul pe care l-a prezentat. 

Mai multe