Ce spun stiliștii despre cum s-a îmbrăcat Andreea Marin la divorț. Nu i-au dat 10

14 februarie 2017 13:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Este adepta stilul clasic și alege de obicei culori neutre, niciodată țipătoare. Luni, 13 februarie, la prima înfățișare a procesului de divorț, prin care diva vrea să rupă căsnicia cu Tuncay Ozturk, Andreea Marin a dat greș cu două articole: încălțămintea și paltonul!

De ani buni, Andreea Marin își menține stilul: elegant-sobru! Încă de pe vremea când era emblema Televiziunii Române și se afla la cârma emsiunii ”Surprize, surprize”, bruenta a optat pentru rochii cu croială simplă, elegantă. Aceeași regulă a aplicat-o și la pantaloni sau sacouri. Deși a avut întotdeauna un bust generos,  picioare lungi și frumoase, simpatica moldoveancă nu a purtat decolteuri adânci ori fuste mini.

Prin urmare, era de așteptat ca într-un context trist, cum e divorțul de cel de-al treilea soț, turcul Tuncay Ozturk, fosta Zână a surprizelor să păstreze aceeași linie sobră în privința vestimentației.

Luni, 13 februarie, la Judecătoria Buftea, Andreea Marin a purtat o ținută sobră-elegantă, în culori neutre. A dat greș însă cu două accesorii, așa că specialiștii în modă au taxat-o. ”Ținuta e foarte ok, mai puțin lungimea paltonului care o face îngropată în haină. Pătrățele de la tartan (țesătură specială din lână sau din bumbac) o fac și foarte lată în șolduri. Poate cu niște tocuri rezolva. Ochelarii sunt scumpi, dar bazici. Arată bine. Nota 8!”, a spus analistul de modă Alin Gălățescu, pentru Click!

Mai multe