Ce spune Alin Gălățescu despre rochia purtată de Carmen Iohannis la vizita Papei

3 iunie 2019 15:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Criticul de modă, Alin Gălățescu apreciază rochiile purtate de Carmen Iohannis, creație Eli Lăslean, la vizita Papei în România, dar spune că ar dori o primă doamnă „mai implicată în acțiuni caritabile și adunare de capital de imagine și în afara vizitelor”.

Criticul de modă Alin Gălățescu a apreciat rochiile purtate de prima doamnă Carmen Iohannis și realizate de creatoarea Eli Lăslean, cea care o îmbracă pe soția președintelui Klaus Iohannis.

Alin Gălățescu: Eli Lăslean a fost un ambasador estetic al țării

El a mai punctat și alte aspect, legate de activitatea acesteia. „Prima Doamna a României - Respect. Despre Protocol mai e mult de discutat. Poate totuși mi-aș dori o Primă Doamnă mai implicată în acțiuni caritabile și adunare de capital de imagine - și în afara vizitelor. Poate mult mai mult. Eli Lăslean - felicitări pentru aceste simple și expresive rochii create pentru ea. A fost un excelent Ambasador simbolic și estetic al țării. Bravo!”, a spus Alin Gălățescu pe Facebook, la adresa lui Carmen Iohannis. Soția președintelui a îmbrăcat pe parcursul vizitei Papei Francisc în România mai multe rochii create de Eli Lăslean.

Citește și:

Ce ţinută a purtat Carmen Iohannis la Blaj, la întâlnirea cu Papa

Cine a creat rochia purtată de Carmen Iohannis la întâlnirea cu Papa. Mesajul ascuns

Mai multe