Ce spune Andreea Antonescu despre divorţ: "Voi pleca la Los Angeles pentru 10 zile!"

10 iulie 2015 10:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ea în România de mai multe luni, el în America la mii de kilometri distanţă. Andreea Antonescu şi soţul ei, omul de afaceri Traian Spak, nu s-au mai văzut de ceva timp, însă solista susţine că nu are probleme în cuplu, deşi în presă se vehiculează că cei doi sunt în pragul divorţului.

Cântăreaţa a declarat că s-a întors în ţară pentru a-şi continua cariera muzicală şi deja pregăteşte o piesă nouă împreună cu băieţii de la Fly Project, în timp ce soţul ei se ocupă de afaceri în America. De altfel, solista a mărturisit că va place la Los Angeles cu fiica ei Sienna, în vacanţă.

"Legat de divorţ, dacă aş da argumente pro sau contra, tot n-aş fi crezută, aşa că... zică lumea ce o zice! Vreau să continui tot ce-am început în România încă de când eram mică. Muzica e viaţa mea! Le mulţumesc publicului, care m-a susţinut de-a lungul timpului, şi soţului meu, care e înţelegător. Voi pleca la Los Angeles pentru 10 zile, alături de Sienna, dar abia aştept să mă reîntorc în ţară, pentru că mai am încă multe surprize pentru voi. Cei care-şi doresc să vadă tot ce mi se întâmplă zi de zi mă pot urmări pe Facebook au pe Instagram", a spus artista pentru www.ziarulring.ro.

Andreea Antonescu şi soţul ei Traian Spak s-au afişat ultima dată împreună la sfârşitul lunii mai. Arunci, cei doi sau fost prezenţi la premiera filmului "Dezastru la San Andreas", în format 4 DX. Solista a ieşit în gaşcă la cinematograf şi a vizionat pelicula de acţiune împreună cu soţul, fratele Răvan şi soţia acestuia. 

Mai multe