Ce spune Andreea Tonciu despre zvonurile divorțului: «E adevărat că ne certăm zilnic»

25 noiembrie 2019 13:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au trecut trei ani de când a făcut cununia religioasă și tot trei de când a devenit mămică. Andreea Tonciu s-a retras din lumina reflectoarelor și poate tocmai de aceea în ultima vreme au apărut zvonuri că mariajul ei cu Daniel Niculescu ar fi pe butuci.

Andreea Tonciu (37 de ani) e foc și pară! Bruneta s-a săturat să citească în presă constant că divorțul bate la ușă în căsnicia ei cu Daniel Niculescu. “E adevărat ca ne tot certăm zilnic. Că-și lasă șosetele aiurea sau mai știu eu ce. Dar eu mă aprind repede, fac scandal, după care uit. Asta nu înseamnă că divorțăm. O sa divorțez când or muri câinii astia”, a declarat Andreea Tonciu pentru Click.ro.

Nu se mai îmbracă sexy de când s-a măritat

De când s-a măritat, Andreea Tonciu a renunțat la showbiz, dar și la celebrele fustițe și bustiere care au făcut-o celebră. “Am haine de pe vremuri, rochițe de-alea scurte, care acum îmi vin bluzițe. Nu le dau, le țin în pod la mama, le țin pe toate. Nu-mi place să-mi vând hainele. Și hainele Rebecuței, care rămân mici, tot acolo le țin“, ne-a mai spus Andreea.

Citește și:

Cristi Brancu, despre căsnicia Andreei Tonciu: «Ea l-a iubit mai mult»

Andreea Tonciu, mărturisiri despre soțul ei: «Este gelos, mă spionează non-stop»

Mai multe