Ce spune Claudia Sexxy despre calităţile de "Don Juan" ale iubitului Gabi Bădălău

24 iulie 2014 19:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viaţa Claudiei Pătrăşcanu s-a schimbat radical la doar trei luni de când l-a cunoscut pe Gabi Bădălău. Acum, ea aşteaptă un copil şi se gândeşte la nuntă.

Bruneta a rămas însărcinată după doar trei luni de când l-a cunoscut pe Gabi Bădălău, iar acum se gândeşte cu emoţii că va aduce pe lume primul ei copil, un băieţel.

Iubitul ei, cunoscut crai în rândul vedetelor, a avut numeroase relaţii cu domnişoare din showbiz-ul autohton: Ramona Gabor, Andreea Tonciu, Mădălina Pamfile, Vica Blochina, Andreea Mantea şi lista poate continua.

Claudia nu e însă interesată de de trecutul celui care-i va deveni soţ anul viitor. "Trecutul e trecut şi în plus... e bărbat", a spus ea la Acces direct.

"Am o sarcină uşoară, nu am avut niciun simptom. Ne-am gândit la un nume, dar mai avem timp. Eu şi Gabi suntem împreună din ianuarie. Cred că totul a fost de la Dumnezeu, sarcina ne-a luat prin surprindere, nu ne-am aşteptat. Nu-i ştiam pe părinţii lui... am avut o discuţie în familie şi au primit vestea cu sufletul deschis. Nu am primit încă inelul de logodnă. Eu vreau să fiu o mireasă drăguţă, să mă distrez alături de invitaţi, nu vreau nuntă înainte de naştere. Atât eu, cât şi Gabi ne dorim să dansăm cu copilul nostru la nuntă", a mai spus tânăra viitoare mamică.

Mai multe