Ce spune Elena Lasconi despre zvonurile divorțului Alexandrei Stan. Ea a fost cea care a oficiat căsătoria

20 septembrie 2021 20:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Lasconi, primărița orașului Câmpulung Muscel, a vorbit despre zvonurile cu privire la despărțirea Alexandrei Stan de Emanuel Necatu, care a avut loc recent. Fosta prezentatoare TV a fost cea care în urmă cu doar câteva luni le oficiase căsătoria civilă.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au căsătorit în luna iunie a acestui an. Cei doi îndrăgostiți au pregătit cununia civilă în secret, iar acum zvonurile susțin că tot așa s-ar fi și despărțit, fără să ofere prea multe detalii legate de incident.

Reacția Elenei Lasconi, după zvonurile divorțului Alexandrei Stan

Până în prezent, cei doi nu a făcut declarații despre divorț, însă nici nu a negat că s-au despărțit. Elena Lasconi, primărița care a oficiat căsătoria dintre Alexandra Stan și Emanuel, a declarat că nu se aștepta să se ajungă în acest punct.

„Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Nu am știut nimic până am aflat din presă despre cazul lor. Este o poveste tristă!”, a precizat Elena Lasconi pentru impact.ro.

Mesajul misterios al lui Emanuel, publicat după zvonurile despărțirii

Alexandra Stan și Emanuel s-au căsătorit în secret în urmă cu 5 luni. Zvonurile unui eventual divorț au apărut din momentul în care artista a renunțat să mai poarte verigheta, apoi a ales să șteargă toate pozele cu soțul ei din mediul online.

La scurt timp după ce Alexandra Stan a făcut acest gest, Emanuel a șters și el pozele cu soția sa. Recent, pe rețelele de socializare, soțul Alexandrei Stan a publicat și un mesaj care, spun unii, confirmă că cei doi s-au despărțit. Ar putea fi însă, doar o ceartă, pe care aceștia o vor depăși și nu vor ajunge, totuși, la divorț.

„În dragoste nu există frică, ci dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvârșit în dragoste”, a fost mesajul lui Emanuel Necatu.

Mai multe