Ce spune fosta iubită a lui Cazacu despre amorul scandalos cu Cream

16 februarie 2018 13:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Un alt subiect fierbinte al acestor zile este idila înfiripată între Cătălin Cazacu și Claudia Pavel. Campionul la motociclism și solista s-au apropiat la filmările reality-show-ului “Exatlon”, de la Kanal D, însă n-au avut cale liberă, căci pe Cazacu îl aștepta acasă o iubită oficială, Ana Roman. De aici până la un scandal amplu n-a fost decât un pas.

Pusă în fața faptului împlinit, Ana Roman a decis să-și facă ordine în gânduri într-o vacanță în Dubai, după care a rupt logodna cu Cătălin Cazacu. Relația lui cu bruneta Ana nu este însă singura care a devenit subiect de discuție în lumea mondenă. La finalul lui 2016, motociclistul se despărțea de solista Denisa Tănase, de la trupa Bambi, după 8 luni de iubire. Au rămas însă amici, iar acest lucru ni l-a confirmat și Denisa joi, 15 februarie, la lansarea videoclipului piesei “Iubirea mea secretă”.

“Eu și Cătălin am rămas prieteni foarte buni, țin la el în continuare. Dacă am ceva să îi spun sau să îl cert, o fac. O cunosc și pe iubita lui (n.r. se referă la Ana Roman), dar pe Claudia Pavel, pentru că suntem colege. Nu îmi dau cu părerea despre viețile lor. Dar pentru că e prietenul meu bun, îmi doresc să îl văd fericit”, ne-a spus solista.

La evenimentul de joi, Raluca s-a afișat pentru prima dată cu noul ei iubit, afaceristul Mircea Brânzei, patronul unui lanț de saloane de fitness. “Sunt fericită și liniștită. Bărbatul cu care sunt îmi oferă un echilibru, de care eu am cea mai mare nevoie”, ne-a mai spus solista, care alături de sora ei, Raluca, a lansat o piesă de dragoste, “Iubirea mea secretă”.

Mai multe