Ce spune fostul soţ al Ralucăi Bădulescu, după ce aceasta şi-a pus silicoane

30 martie 2015 18:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Raluca Bădulescu şi fostul soţ, Vali Pungă, ar putea fi daţi ca exemplu în ceea ce priveşte relaţiile după divorţ. Deşi nu mai formează un cuplu şi s-au separat de ani buni, cei doi continuă să aibă o relaţie mai mult decât civilizată.

Prezent în platoul emisiunii ''Teo Show" de la Kanal D, Vali Pungă a mărturisit că o susţine necondiţionat pe fosta lui soţie, ba chiar a fost alături de Raluca pe toată perioada transformărilor fizice prin care a trecut în ultimul timp.

''Am fost aproape de Raluca tot timpul: de la luarea ideii până la măcinarea ei, până la decizie şi la ziua operaţiei. Am fost unul care a susţinut această schimbare, voia mereu să fie altfel, dar e vorba de sănătate. Mă minunez de relaţia pe care o avem acum, nu mă aşteptam. Ea mi-a deschis ochii că relaţia noastră nu merge şi am rămas prieteni'', a spus Vali pentru emisiunea "Teo Show''.

Acesta a mai dezvăluit că, deşi e mai mult plecat, ţine în permanenţă legătura cu fiul pe care îl are cu Raluca Bădulescu: ''Eu lucrez mult în străinătate, dar vorbesc des cu fiul nostru pe internet. Suntem în continuare o familie, el înţelege că nu mai putem sta împreună. Sunt prezent lângă Alex, facem vacanţele împreună'', a mai spus acesta.

Raluca Bădulescu s-a tunat

Raluca Bădulescu adoră operaţiile estetice. Nu este la fel de curajoasă atunci când ea este pacientă, însă în ultima vreme a prins gustul schimbărilor fizice. La aproape doi ani de când a trecut pe la medicul chirurg şi şi-a tăiat stomacul, blonda a apelat şi la estetician. Şi-a pus silicoane! A apărut cu noile "investiţii", luna trecută, la ziua Adelinei Pestriţu.

Nu a ascuns că şi-a micşorat bustul şi şi-a pus implanturi mamare. Vedeta a venit îmbrăcată cu o bluză din dantelă neagră prin care se vedea bustiera post-operatorie pe care orice femeie este obligată să o poarte după ce își pune silicoane.

Mai multe