Ce spune Ionuţ Dolănescu despre presupusul frate

1 martie 2016 19:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ionuț Dolanescu a venit de urgență în țară pentru a-l privi în ochi pe presupusul lui frate, Ionuț Petrescu, cu o săptămână mai devreme de data anunțată anterior. Artistul se pregătește de pomenirea de 7 ani a tatălui său.

În emisiunea "La Măruță" de marți, 1 martie, s-a produs întâlnirea dintre cei doi Ionuț: Dolănescu și Petrescu, care s-au așezat pe canapeaua show-ului TV și au purtat o discuție civilizată.

Pe Aeroportul Otopeni, Ionuț Dolănescu a declarat reporterilor emisiunii: "Mă surprinde povestea asta. Ăsta era un băiat cuminte, care avea grijă de mormântul tatălui meu și eu aveam cumva grijă de el. Asta ne mai lipsea acum, mai ales după 7 ani de procese cu Dragoș. Mi se pare bizară povestea, nu prea mai am cuvinte acum. Mai bine frate cu Ionuț decât cu Dragoș din Costa Rica."

Frații regretatului Ion Dolănescu au impresia că toată povestea este falsă și că ar putea fi chiar mâna lui Dragoș.

Ionuţ Petrescu are 36 de ani şi a mărturisit că este fiul lui Ion Dolănescu, lucru care ar schimba radical situaţia în cazul averii dintre Dragoş şi Ionuţ. Cu toate acestea, spune că nu s-a gândit niciodată la averea pe care a lăsat-o în urma sa presupusul lui tată.  Mama acestuia, Flori, fosta menajeră a marelui artist, neagă informația fiului ei. Cei implicați vor fi supuși unor teste poligraf și ADN.

Mai multe