Ce spune iubita tinerică despre Kamara și fiul lui

12 iulie 2018 13:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

“Încurcate sunt căile amorului!” De asta s-a convins și solistul de la trupa Alb Negru, Kamara Ghedi (42 de ani), care la începutul anului a fost protagonistul unul scandal mediatic, fiind prins într-un triunghi conjugal cu soția sa, Oana, și cu amanta lui, Mădălina. Acum, artistul are o nouă relație, cu o tinerică focoasă.

Kamara și-a găsit liniștea în brațele unei femei frumoase, însă mai tânără decât el cu 21 de ani. Artistul se pare că este îndrăgostit-lulea de Roberta Alexa, iar atunci când timpul le permite sunt împreună la club, la terase, la mare sau pe la restaurante.

Contactată de Click!, Roberta ne-a declarat că momentan nu se pune în discuție o nuntă între ea și Kamara. “Sunt îndrăgostită și asta se vede foarte ușor. Kamara se comportă foarte frumos cu mine! Încă nu ne-am mutat împreună, nici planuri de căsătorie nu avem, suntem un cuplu de doar trei săptămâni. Prefer să nu mă arunc cu capul înainte. Pe fiul lui Kamara nu l-am cunoscut, vorbim la telefon, este o dulceață de băiat”, ne-a spus Roberta, iubita lui Kamara.

Kamara are doi copii cu două femei

Solistul nu prea are noroc în dragoste, însă este un tătic de nota zece. Ghedi Kamara a devenit părinte pentru prima oară la numai 23 de ani, pe când era student. Fiica lui, Ştefania Sara, elevă în clasa a XII-a, este o adolescentă cuminte şi deşteaptă foc. Kamara are numai cuvinte de laudă la adresa fetei: „Sara e pasionată de limba coreeană şi de muzică. E o fată cuminte şi deşteaptă, încă nu ştiu ce facultate va urma, dar cu siguranţă nu o să  studieze în ţară”. Dar solistul are şi un băiat, Leon Akim, în vârstă de 3 ani, din căsătoria cu Oana (n.r. - solista „Kim”, pe numele ei de scenă), de care nu a divorțat nici până azi.

Mai multe