Ce spune Laurette despre presupusa relație cu italianul Alessandro

15 decembrie 2018 12:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laurette a vorbit despre presupusa relație pe care ar avea-o cu italianul Alessandro, despre care s-a scris mult în ultima vreme în presă. Laurette a trecut prin momente destul de tensionate în urmă cu un an din cauza fostei căsnicii, însă ea a declarat că este mai fericită și liniștită alături de fiica ei.

Deși au apărut multe informații în presă conform cărora, Laurette ar avea o relație serioasă cu un italian, vedeta a mărturisit că nimic din ce s-a scris nu ar fi adevărat, iar ea și Alessandro sunt doar foarte buni prieteni.

Ba, mai mult de atât, ea a explicat faptul că se simte deranjată de știrile apărute în presă și atunci când va veni momentul să își facă o relație serioasă cu un bărbat pe care s-l iubească cu adevărat, va face totul oficial.

„Despre mine apar multe ştiri, dar nu sunt toate adevărate. Nu e adevărat! Cu o zi inainte scria că m-am întâlnit cu altcineva. Nu e nimic adevărat. Când voi avea un iubit asumat, voi veni şi voi spune că iubesc, dar până atunci nu e nimic adevărat! Alessandro e prietenul meu cel mai bun, avem o relaţie de prietenie, dar a trecut mult timp de atunci si nu…. nu mai e cazul”, a spus Laurette pentru Antena Stars. 

Mai multe