Ce spune Lora despre relaţia cu Ionuţ Ghenu: "Încă nu m-am combinat cu el!"

18 iunie 2015 9:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a afişat cu el la petrecerea Viva! şi la nunta Andei Adam, dar tot nu recunoşate că sunt împreună. Deşi au purtat ţinute asortate, aşa cum numai un adevărat cuplu o face la astfel de evenimente, Lora şi Ionuţ Ghenu susţin în contunuare că sunt doar amici. Artista a explicat că tour-managerul ei nu şi-a făcut curaj ca lucrurile să avansese între ei.

Zvonurile potrivit cărora Lora se iubeşte cu Ionuţ Ghenu, tour-managerul ei, nu sunt de azi sau de ieri, ci au apărut chiar înainte de divorţul artistei de Dan Badea. A negat atunci că între ei este ceva mai mult decât o simplă relaţie de prietenie şi neagă şi acum, deşi s-a afişat la braţ cu el la evenimente mondene. Invitată la "Un show păcătos", Lora nu a spus încă ce toată lumea aştepta să afle de la ea, ci dimpotrivă a susţinut din nou că nu sunt împreună. 

"Ne distrăm foarte tare împreună, dar deocamdată doar atât. Încă nu m-am combinat cu el. Noi am ştiut că suntem urmăriţi şi am ştiut foarte bine ce facem. Eu merg cu Ghenu la braţ, nu mă ascund de nimeni. E un bărbat cu care te poţi mândri. Toată lumea îi zice pe numele de familie. Numele lui complet e Ghenovici, e sârb. Am luat un băiat periculos, pentru că am nevoie să mă apere. Poate vorbiţi voi cu el să facă ceva, să-şi facă curaj! O să rămân singură în condiţiile astea! Sunt o femeie liberă şi înconjurată de o grămadă de persoane care mă iubesc", a spus Lora la Antena 1.  

Lora şi Dan Badea au divorţat toama trecută la notar după doi ani de mariaj. Cei doi s-au înțeles fără scandal asupra bunurilor. Potrivit surselor Click!, ei aveau trei apartamente, unul cu 3 camere, pe care îl vor vinde și apoi cor împărți banii, și două de două camere, pe care le vor păstra, câte unul pentru fiecare.

Mai multe