Ce spune Mihaela Rădulescu despre concurentul de la "Românii au talent" care a murit

28 martie 2015 15:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu a fost impresionată de povestea bătrânelului de 78 de ani care a urcat pe scena de la "Românii au Talent". După ce Ioan Duca a reuşit să le capteze atenţia celor patru membri ai juriului, de la care a obţinut câte un "DA", fostul aviator nu a mai ajuns în etapa următoare pentru că s-a stins din viaţă.

Ioan Dunca avea 78 de ani şi a fost aviator. Bătrânul a făcut flotări pe scenă, a cântat şi a impresionat cu voinţa sa de fier, cu glumele sale, dar şi cu incredibila poftă de viaţă. La finalul prestaţiei, Mihaela Rădulescu i-a spus concurentului că îl admiră enorm şi a aflat ulterior că acesta s-a stins din viaţă.

Mihaela Rădulescu regretă că bătrânelul nu va mai veni la emisiune

"Din emisiunea de aseară, din atâtea emoţii şi zâmbete, mi-a revenit în minte...bătrânelul atât de simpatic şi de plin de viaţă, pe care l-am trecut toţi în etapa următoare, dar care... a murit. A trecut în ...«finala» vieţii, câştigând bucuria de a ne a fi învăţat lecţia supremă... Îi dăruiesc gândul meu bun, transmit condoleanţe familiei care n-a ştiut de prezenţa lui acolo şi îi mulţumesc pentru imensa căldură cu care ne-a îmbrăţişat, arătându-ne ce fantastică e iubirea de viaţă şi pofta de a o trăi în tinereţe veşnică.

Ne continuăm vieţile, exact aşa cum a continuat şi spectacolul de aseară...Le zâmbim celor dragi şi celor de care ne e atât de dor, ne străduim să fim mai buni, mai oneşti, mai înţelepţi şi să ne umplem vieţile cât mai interesant şi mai omenesc", a scris Mihaela pe Facebook. 

Mihaela Rădulescu ştie să facă şi complimente

Mihaela Rădulescu şi-a atras multe cuvinte de ocară după ce, în prima ediţie a show-ului "Românii au talent", a făcut "grasă" o copilă, dar a demonstrat, vineri seara, că ştie să facă şi complimente. Cea vizată a fost dansatoarea de belly dance. "Sunt fascinată de faţa ta atât de frumoasă. Cred că e primul dans din categoria asta care îmi place cu adevarat", i-a spus Mihalea Rădulescu, fascinată.

Mihaela Rădulescu a crezut că tânărul va face streaptease

Jurata are se pare o slăbiciune pentru bărbaţii mai tineri, iar dacă aceştia au şi talent atunci succesul lor este garantat. Aşa s-a întâmplat şi în ediţia de vineri seară a emisiunii "Românii au talent", în care Mihaela Rădulescu a fost atât de impresionată de numărul artistic al unui concurent încât l-a trimis direct în semnifinala competiţiei de la Pro Tv.  Toţi cei prezenţi în sală au rămas muţi de uimire, iar Mihaela a decis că el este favoritul ei, aşa că, a apăsat butonul auriu. Cea de-a treia ediţie "Românii au talent" s-a încheiat fulminant cu apăsarea golden buzz-ului pentru un număr care a fost şocant pentru juraţi, dar şi pentru public. Mihaela Rădulescu l-a remarcat imediat pe Călin Marius. Tânărul a venit parcă pregătit pentru un număr de dans, fiind aproape gol de la brâu în sus, dar a reuşit să surprindă cu vocea sa puternică în momentul în care a cântat melodia "Time to say goodbye" a celebrului Andrea Bocelli. 

"M-a dus cu gândul la un număr de striptease. Am fost convinsă că asta va face. Când a început să cânte operă, am ştiut că omul ăsta merită. Sunt foarte fericită că l-am dus în semifinale”, a declarat Mihaela Rădulescu. 

Mai multe