Ce spune Nea Rață despre noul sezon “Ferma Vedetelor”

14 ianuarie 2016 23:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

În curând vor începe filmările pentru sezonul doi din “Ferma Vedetelor”, ce va fi transmis la Pro TV din această primăvară, aşa cum a anunţat click.ro în exclusivitate. Nea Raţă va pleca şi el în Cipru, alături de Iulia Vântur, pentru a fi alături de concurenţi şi a povestit cum decurg pregătirile şi cum crede că va fi noul sezon.

Imediat după ce s-au încheiat filmările de la “Ferma Vedetelor”,  la sfârşitul lunii mai, Nea Raţă s-a întors la muncile sale obişnuite, cele ale câmpului, apoi şi-a rezervat şi ceva timp pentru relaxare. Aşa că după o vacanţă plină de sărbători, fermierul este pregătit din nou pentru alte provocări. Anul trecut a fost alături de concurenţi la filmările din pădurea de la Cocani, judeţul Dâmboviţa, unde i-a pus la treabă pe vedetele care au venit la “Ferma Vedetelor”, iar anul acesta va pleca în Cipru.

De data aceasta Nea Rață a povestit, cu umorul caracteristic, că nu va lipsi nici din acest sezon doi al showului: „Mă bucur pentru concurenți că nu vor mai sta în frig, și așa nu prea se descurcau ei să întrețină focul, dar nu asta era cea mai mare problemă a lor, ci sarcinile pe care se tocmeau. Fermierul e fermier oriunde s-ar duce, și de data asta sunt hotărât să îi transform din vedete în adevărați fermieri, să prindă ceva și să știe și ei să bată un cui, să mulgă o capră, sau cine știe ce animale mai avem pe acolo!”, a spus Nea Raţă.  

Mai multe