Ce spune Nicolae Guţă după ce şi-a bătut noua iubită la tv

23 septembrie 2015 22:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicolae Guţă a făcut o criză de nervi marţi seară (22 septembrie), în direct la tv. Supărat că noua lui iubită, Iulia, care este gravidă, a avut o aventură cu băiatul cel mare al Narcisei, manelistul nu a stat pe gânduri şi a luat-o la bătaie pe blondină, în platoul emisiunii ''Un Show Păcătos'' de la Antena 1.

Miercuri seară (23 septembrie), Guţă a fost din nou invitat în emisiunea de la Antena 1, alături de Iulia. Manelistul a dorit să-şi ceară iertare în faţa blondinei, pe care snopit-o în bătaie, când a vizionat imagini cu aceasta în compania lui Nicuşor, băiatul Narcisei.

''Îmi pare rău. Ea spune că mă iubeşte, dar până la urmă văd altceva. Aici e totul dubios'', a mărturisit Nicolae Guţă la ''Un Show Păcătos''. Deşi Iulia a declarat în repetate rânduri că nu a avut nimic de-a face cu Nicuşor, Guţă tot nu a crezut în vorbele ei: "Nu am avut nimic cu el. Doar am ieşit la o cafea împreună".

Iulia a mers la detectorul de minciuni

După ce a fost acuzată de infidelitate, Iulia a mers la detectorul de minciuni. În urma întrebărilor care i-au fost adresate blondinei, testul poligraf nu a arătat concret dacă Iulia minte sau spune adevărul.

Explicaţia a venit chiar de la iubita lui Guţă: "Am luat şi calmante! Am fost nervoasă. În ultimele zile am luat pastile să mă liniştesc. Probabil aici este problema. Eu nu l-am înşelat cu alt bărbat", încercând a mia oară să îi arate manelistului că nu l-a înşelat.

De data aceasta, Nicolae i-a luat apărarea Iuliei şi a acuzat-o pe Narcisa că a pus tot planul la cale, pentru a o denigra pe blondă: "Dacă ea (n.r. Iulia) ar fi fost vinovată cu siguranţă nu mergea acolo. Aici este o făcătură de-a Narcisei şi i-a ieşit", a spus solistul.

Mai multe