Ce spune Serghei Mizil despre relația Doncăi, sora lui, cu Nicu Ceaușescu: "A fost o discuție privată”

12 noiembrie 2021 14:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Frumoasa Donca, sora lui Serghei Mizil, s-a stins din viață pe 23 octombrie, în urma unei boli necruțătoare! De atunci, în sânul familiei Niculescu Mizil a izbucnit războiul!

Scandalul a izbucnit chiar la înmormântarea Doncăi! Din postura de nepoată a Doncăi, Oana Niculescu Mizil a dezvăluit care a fost marea durere a mătușii ei, înainte de a muri. Aceasta a dezvăluit că Donca ar fi avortat copilul lui Nicu Ceaușescu, mare ei iubire din tinerețe. Serghei Mizil a luat foc la auzul declarațiilor făcute de Oana Niculescu Mizil și a desființat-o pe soția lui Marian Vanghelie.

Invitat în emisiunea lui Dan Capatos, Serghei Mizil a făcut lumină în ceea ce privește mult comentata relație a surorii sale, Donca, cu Nicu Ceaușescu! ”M-am supărat groaznic că Oana și-a permis să vorbească în calitate de a nu știu câta nepoată a Doncăi. Eu m-am ferit la înmormântare de presă, nu am vrut să dau interviuri si ea era cu presa după ea. Toată lumea a spus că a murit iubita lui Nicu Ceaușescu și nu Donca! Vă spun eu cum au stat lucrurile cu Nicu Ceaușescu. A fost o discuție privată între familia Mizil și familia Ceaușescu și asta a fost! Să se termine odată cu subiectul ăsta!”, spus, nervos, Serghei Mizil, la „Xtra Night Show”, la Antena Stars.

Donca Sonia, sora lui Serghei Niculescu Mizil, a încetat din viață sâmbătă, 23 octombrie, răpusă de o boală necruțătoare. Donca a fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu, însă relația lor nu s-a putut oficializa, deși aveau sentimente puternice unul pentru celălalt. Elena Ceaușescu avea alte planuri pentru fiul ei, de aceea sora lui Serghei Mizil s-a căsătorit cu Dan Sonia.

Citește și:

Sora lui Serghei Mizil a murit. Donca a fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu

Serghei Mizil, atac dur la soția lui Marian Vanghelie. «Să termine odată cu aberațiile astea!»

Durerea cu care Donca Mizil, femeia pe care Nicu Ceaușescu a iubit-o cel mai mult, a plecat în mormânt

Mai multe