Ce spune Smiley despre recordurile piesei "De unde vii la ora asta?"

26 aprilie 2017 13:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vineri îl vedem live, la "Românii au talent", în prima semifinală a show-ului de la PRO TV. Până atunci, Smiley (33 de ani) bate record după record în muzică.

Smiley reuşeşte să obţină un nou record cu single-ul „De unde vii la ora asta?”, cea de-a două piesă lansată în cadrul proiectului #Smiley10. Videoclipul piesei se află deja de două săptămâni pe locul 1 în Top Tracks - România pe YouTube, a depăşit 7,6 milioane de vizualizări şi a strâns aproape 100.000 de like-uri. În plus, piesa este deja în Top 10 cele mai difuzate piese pe radio (conform Mediaforest). „De unde vii la ora asta” a devenit virală în mediul online încă din momentul lansării, aceasta având în primele 24 de ore peste 1 milion de vizualizări pe YouTube şi ocupând locul 1 în iTunes România.

„Este extraordinar ce se întâmplă. Să te menţii cu o piesă timp de două săptămâni neîntrerupt pe locul 1 în Trending pe YouTube e o performanţă unică. Mulţumesc din nou celor care o ascultă şi o dau mai departe. Mă bucur nespus că am reuşit să ating atât de mulţi oameni cu muzică mea”, a spus Smiley despre această performanţă. În luna martie, artistul HaHaHa Production a lansat proiectul #Smiley10, un maraton de lansări, inovaţii şi confesiuni muzicale multimedia, prin care sărbătoreşte 10 ani de carieră solo. Pe lângă lansările de piese şi clipuri noi pe data de 10 a fiecărei luni, timp de 10 luni de aici înainte, Smiley va da şi o petrecere, sub forma unui concert. Astfel, pe 1 Iunie, la Arenele Române, Smiley promite un show de excepție.

Mai multe