Ce spune Valentina Pelinel despre situația dramatică a «mamei Zina»

27 aprilie 2016 19:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Din 2011, Zina Dumitrescu trăiește la un azil, unde își petrece zilele bătrâneții. Cu toate că această perioadă a vieții ar trebui să fie marcată de liniște, creatoare de modă pare că nu o găsește, căci trece printr-o situație dramatică.

De un an de zile, Cătălin Negrean, unicul fiu al Zinei Dumnitrescu, nu a plătit sumele datorate azilului de la Ghermănești care o adăpostește pe mama sa.

Proprietarul casei de bătrâni i-a dat, acum ceva timp, un mesaj fiului creatorei: "Mama Zina se simte foarte rău. Am nevoie neapărat de tine, nu știu ce să fac", dar nu a primit niciun răspuns de la Negrean, chiar dacă situația părea gravă, a povestit Cristi Brancu pentru "Star Magazin", miercuri (27 aprilie). 

Brancu a mai spus că nici măcar cei 20 de fini pe care îi are nu au mai vizitat-o pe "mama modei românești", iar dintre sutele de manechine lansate de ea, doar Valentina Pelinel, Cătălin Botezatu, Dana Androne și Dana Opșitaru și-au mai făcut timp să o vadă.

Valentina Pelinel, una dintre apropiatele Zinei, a intrat în direct la emisiunea de la Antena Stars: "Chiar astăzi se fac 20 de ani de când am câștigat Top Model România, concurs în care m-a primit mama Zina. Ea este bine în general, chiar dacă poate ascunde o tristețe. Când o întrebi de Cătălin, ea mereu vorbeşte frumos despre el. E puţin plecat mami, vine el, așa spune. N-aș vrea să-l judec pe Cătălin, problema e că noi, cele care am fost ajutate de mama Zina, nu ne-am putut aduna într-un număr mai mare pentru a o ajuta. Eu merg la ea de doi ani și mai sunt două-trei persoane.

Mai multe