Ce spune Victor Slav despre revenirea în televiziune

28 septembrie 2016 15:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Doi ani s-au scurs de când Victor Slav nu mai este asociat cu imaginea rubricii "Meteo" de la Pro Tv, dar iubitul Biancăi Drăguşanu nu are regrete că a dat cu piciorul unui job stabil la trustul din Pache Protopopescu unde era angajat de 14 ani. La scurt timp după ce şi-a dat demisia, Slav şi-a încercat norocul la o emisiune de divertisment la postul concurent, "Dansează printre stele".

Plecarea lui Victor Sşlav de la Pro Tv a însemnat şi sfârşitul carierei sale în televiziune. Deşi fostul prezentator s-a angajat în scurt timp după ce a demisionat la Antena1, emisiunea "Dansează printre stele" nu a înregistrat prea mare succes, aşa că mai marii trustului au scos-o din grilă. Rămas pe bară, Victor Slav s-a reprofilat şi a investit în afaceri imobiliare din care câştigă frumuşel, dar recunoaşte că îi este dor de televiziune.

Invitat marţi seară la Antena 1, la o zi distanţă, după ce a devenit tătic, Slav a explicat că momentan prioritatea lui este fetiţa pe care i-a dăruit-o Bianca Drăguşanu şi mai puţin un job în tv. "Nu refuz nicio ofertă, dar aş vrea un proiect care să-mi facă cu adevărat plăcere. Nu aş accepta o apariţie episodică pe la emisiuni", a subliniat Victor la "Un show păcătos".

Fostul băiat de la "Meteo" a avut nervii tari şi a asitat la toată operaţia de cezariană la care a fost supusă Bianca. El a povestit că a văzut tot ce au făcut medicii pentru ca micuţa lui, Sofia Natalya, să vadă lumina zilei. Fetiţa a avut 3250 de grame, a măsurat 50 de cm şi a primit nota 10 la naştere.   

Mai multe