Ce spunea anul trecut Marian Ionescu despre nunta cu Octavia Geamănu

2 februarie 2015 12:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce multă vreme nu s-a mai auzit nimic despre acest cuplu (mulți bănuind că vedeta Antena 1 s-ar fi despărțit de liderul formației Direcția 5), iată că tocmai Octavia Geamănu este cea care a dat, weekendul trecut, vestea bombă: ea și Marian Ionescu (54 de ani) s-au căsătorit în ultima zi din luna ianuarie.

"Ne-am căsătorit. Ieri. Extravagant, ca aproape tot ce înseamnă rock. Weekendul de miere:) îl petrecem în turneu. Să fiţi fericiţi şi să aveţi norocul de a fi alături de oamenii pe care îi iubiţi", a scris Octavia, în vârstă de 31 de ani, pe pagina ei de Facebook.

Așadar, nunta s-a realizat, în sfârșit, cu atât mai mult cu cât anul trecut era lăsată în stand-by, așa cum ambii soți Ionescu au declarat în interviurile pentru revista OK!. Să ne amintim ce-a avut de zis rockerul până mai ieri burlac convins…

4 aprilie 2014

Marian Ionescu se apără: „Nu sunt infidelul din articolele de ziar“

Mi-ai spus la telefon că eşti pe jumătate luat, jumătate părăsit. Şi nu am înţeles nimic din asta...

Marian Ionescu: Eşti în aceeaşi situaţie ca mine. Nu e o perioadă bună în care să vorbesc despre viaţa mea emo­ţională. Sunt confuz şi nu mă pot lăuda că înţeleg tot tim­pul ceea ce mi se întâmplă.

Nu mai vorbim, deci, despre nuntă, despre Octavia Geamănu?

Vezi răspunsul surprinzător al lui Marian Ionescu pe www.okmagazine.ro!

Mai multe