Ce strategie folosește Bianca Drăgușanu, când Victor Slav e curtat de vreo femeie

16 martie 2018 17:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deși o vedem mereu zâmbitoare la televizor și la interviuri și pare o fire pozitivă, n-avem nici cea mai vagă idee de ce e în stare Bianca Drăgușanu. Recent, ea și-a dezvăluit strategia prin care le face pe femeile care-l curtează pe Victor Slav, să se retragă învinse.

În cadrul emisiunii "Te vreau lângă mine", de la Kanal D, Bianca Drăgușanu a mărturisit că a fost un moment în relația ei cu Victor, de dinainte de divorț, când o femeie tot încerca să se apropie de iubitul ei, dar a acționat prompt:

“O prietenă este în pauză cu iubitul ei. Şi ea îmi spune: fată, ăsta tot îşi dă like-uri cu una, ce să fac? Şi mi-am adus aminte de cum i-am distrus eu lui iubi o tentativă de amor în vremurile noastre tulburi. În cazul meu, era o fată de oraş. M-am împrietenit cu ea şi în 3 zile eram best friends. Am fost la munte, am făcut poze, le-am pus pe Facebook şi a funcţionat pentru că am dezamorsat tentativa din rădăcină. După ce mi-am atins scopul m-am dezprietenit de ea”, le-a spus Bianca celor din platoul emisiunii.

Mai multe