Ce super tort a avut Mădălin Ionescu de ziua lui!

22 august 2015 20:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Chef mare a dat, vineri seara, Mădălin Ionescu, prezentatorul emisiunii "Wowbiz" de la Kanal d. Peste 150 de invitaţi au venit la un local din nord-ul Capitalei pentru a-i ura omului de televiziune "La mulţi ani" la împlinirea vârstei de 45 de ani. Băuturi fine, preparate sofisticate şi un tort pe măsură i-au pregătit oraganizatorii sărbătoritului.

Colegi, prieteni, cântăreţi şi vedete tv au onorat vineri seara invitaţia la ziua lui Mădălin Ionescu. Cristina Şişcanu, soţia prezentatorului, a purtat o rochie albă, transparentă cu care a atras toate privirile. Cel mai aşteptat moment al serii a fost cu siguranţă cel al tortului. Vedeta tv s-a bucurat de toată atenţia invitaţiilor care i-au urat toate cele bune. Mădălin Ionescu şi-a delectat invitaţii cu un tort delicios, personalizat ca pentru un prezentator tv, cu o cameră de luat vederi şi cu fotografii cu el în diferite ipostaze.

Printre cei care s-au grăbit să-l felicite pe Mădălin Ionescu s-a aflat şi Leo de la Strehaia. "Prinţul ţiganilor" a fost invitatul emisiunii moderate de sărbătorit în ultimele luni la Kanal d, sezon în care şi-a povestit toată viaţa personală şi a înregistrat audienţe record la postul deţinut de turci. 

Mai multe