Ce surprize le pregătește Oana Zăvoranu copiilor bolnavi de cancer

9 decembrie 2017 17:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu nu se mai oprește din a face acte caritabile și de a arăta lumii că nu este așa cum o crede toată lumea. După donația de haine pe care aceasta a organizat-o recent, Zăvo și-a dorit să le facă o surpriză copiilor de la secția de oncologie, pregătindu-le câte un cadou fiecăruia.

Oana Zăvoranu a început să facă din ce în ce mai des cadouri, de data aceasta, vedeta a ales să meargă la spitalul Budimex pentru a le oferi copiilor punguțe cu diverse lucruri, de la pampers, la mașinuțe și păpuși. Aceasta a publicat pe instagram filmări în care apar diverse hăinuțe, dulciuri și jucării destinate copiilor care suferă de cancer. 

"Plecăm de acasă încărcați cu cadouri care sperăm să le aducă un zâmbet pe buze copilașilor de diverse vârste cu probleme oncologice, internați la spitalul Budimex", a scris Oana Zăvoranu pe Instagram. 

Ultima sa donație organizată cu puțin timp în urmă, nu a ieșit exact așa cum vedeta își propusese. Aceasta a rămas puțin dezamăgită după ce a aflat că multe dintre piesele sale vestimentare pe care le-a donat, au fost vândute pe Olx. Donația organizată de Oana a cuprins haine în valoare de aproape 200.000 de euro. 

Mai multe