Ce tatuaj ascunde Alexandra Stan în bikini

22 august 2017 17:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Credeaţi că Alexandra Stan nu ne mai poate surprinde după ce a fost văzută făcând plajă topless pe Litoralul românesc? Ei, bine v-aţi înşelat! Artista şi-a dezvăluit recent un tatuaj pe care îl ţine "ascuns" de ochii curioşilor şi pentru care fanii ei mexicanii au urmărit-o mult pentru a-i poza desenul pe care solista îl are într-o zonă intimă.

Deşi nu este adepta tatuajelor, Alexandra Stan (28 de ani) şi-a făcut la început carierei un desen într-un loc unde nu are acces privirea oricui. Recent, artista a lăsat să se vadă la plajă ce ascunde în bikini. Aceasta nu are fi singura dezvăluire pe care a artista o face fanilor săi. Cu doar câteva săptămâni în urmă, fotoreporterii Click! o surpindeau în sânii goi pe plaja din Mamaia. Mult mai îmbrăcată, Alexandra a ieşit din nou pe plajă în Constanţa, de data aceasta ca să facă surf, dar nu a trecut nici acum neobservată. Slipul tanga i-a lăsat la vedere un tatuaj interesant, despre care povestea în trecut că l-a făcut datorită meseriei.   

“Am un tatuaj deasupra posteriorului care are, bineînţeles, legătură cu marea mea pasiune: muzica. Am câteva note muzicale desenate şi recunosc că m-a bătut gândul să-mi mai bat ceva, dar mi-e frică să nu simt nevoia dupa aceea să-mi fac unul şi încă unul. Nu vreau să ajung o tatuată din cap până în picioare”, povestea, în trecut, cântăreaţa.

Cu acelaşi tatuaj, românca noastră a creat isterie printre fanii săi mexicanii, care au urmat-o peste tot şi au reusit chiar să îi fotografieze desenul muzical. “Asta e o fotografie exclusiva”, au avut grijă să explice pe Facebook fanii mexicani ai Alexandrei, în 2012. 

Mai multe