Ce telefon are Mihaela Rădulescu în vila de fițe din Monaco!

17 noiembrie 2016 16:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Curând vom avea o imagine completă a vilei de fițe în care s-a mutat Mihaela Rădulescu după ce a părăsit apartamentul pus la dispoziție de fostul soț, Elan Schwartzenberg. După perdele, camera copilului și mobila deșucheată, a venit rândul banalului telefon să fie prezentant fanilor vedetei, care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Trebuie să recunoaștem, Mihaela Rădulescu și-a prezentat cu multă artă vila renovată cu trudă preț de o vară la Monte Carlo, Monaco. A deschis ușa treptat, nu deodată, astfel încât fiecare detaliu să beneficieze de expunerea cuvenită.

După ce ne-a arătat imagini din living, din dormitorul cu perdele-rochițe la ferestre și veioza-pistol de autor, în valoare de 1.200 de euro, din camera copilului, cu un perete întreg transformat în tablă de scris, după ce ne-a făcut cunoștință cu accesoriile porno din noul ei cuibușor de nebunii, jurata de la ”Românii au talent” ne-a prezentat… telefonul fix.

Un aparat de modă veche, cu receptor ca pe vremuri, însă aurit, după toate normele timpurilor noi. Mihaela și-a declarat astfel pasiunea pentru lucurile moderne, dar cu un aer vechi, de epocă.

Mai multe