Ce tristă e Andreea Marin de când a aflat că Ştefan Bănică Jr. va fi iar tătic!

17 decembrie 2018 21:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

În timp ce Ştefan Bănică Jr se bucura de vestea că va fi părinte a treia oară, fosta lui soţie făcea shopping de lux, mergea la sală şi la salonul de înfrumuseţare. Destul de activă, însă cam posomorâtă şi fără nici măcar un surâs pe chip. În plus, mulți se întreabă acum dacă nu a deranjat-o faptul că fostul soţ şi-a găsit să dea veşti bombă sâmbătă, chiar de ziua fiicei lor, Violeta.

”Eu şi Andreea vom avea o fetiţă”, ”Dumnezeu mă încearcă şi o să fiu tată a treia oară”- între aceste anunţuri importante este o diferenţă de 11 ani, iar ambele sunt făcute de fericitul tătic Ştefan Bănică Jr (50 de ani). Prima veste a dat-o în 2007, pe vremea când era însurat cu Andreea Marin, iar a doua a fost anunţată în urmă cu trei zile, fiind căsătorit cu Lavinia Pârva.

Ca şi Lavinia, Andreea a devenit mămică după îndelungi tratamente de fertilizare, la vârsta de 32 de ani. ”Îmi doream atât de mult să devin mamă, dar nenorocul a două sarcini extrauterine mi-a spulberat speranţele. Medicii mi-au spus apoi că m-am recuperat în timp şi că pot deveni mamă, dacă scap de stresul zilnic ce nu-mi lasă corpul să se relaxeze”, mărturisea în urmă cu 11 ani Andreea pentru revista ”Ce se întâmplă, doctore?”.

Iată că acum celebra brunetă are o domnişorică superbă acasă căreia nu-i mai poartă excesiv de grijă, motiv pentru care poate să îşi vadă de tabieturile ei. Vestea că fostul soţ va deveni tată, nu doar că a surprins-o, ci i-a stricat şi buna- dispoziţie. Nu neapărat statutul lui Ştefan Bănică Jr, ci faptul că a făcut anunţul că va deveni tată a treia oară, chiar  sâmbătă, în ziua în care unica lor fiică împlinea 11 ani.

”Zâna” a avut nevoie, zilele trecute, de shopping de lux, de mişcare şi de tratamente. Arată super sexy având în vedere că sâmbătă ea împlineşte 44 de ani. 

Fotoreporterii Click! au surprins-o în weekend în zona de fiţe a Bucureştiului, mai precis în Dorobanţi.  Ea şi-a început ziua cu două ore de sală, apoi s-a oprit la un salon unde i s-au făcut tratamente anticelulitice şi de întinerire.

După acest răsfăţ, fosta nevastă a lui Ştefan Bănică Jr şi-a încheiat periplul citadin cu o scurtă vizită într-un magazin de haine scumpe. Şi-a fixat privirea asupra unor cămăşi şi a unui şal fin pe care l-a analizat cu ochi de soacră. Cunoscătorii ştiu că preţul unei cămaşi porneşte de la 3.900 de lei, echivalentul a 900 de euro, însă deloc mult pentru câştigurile ei din prezentări de evenimente şi din reclame. 

Mai multe