Ce urare superbă i-a făcut Oana Roman fetiţei ei, de Sfânta Maria!

15 august 2014 14:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman şi-a felicitat fetiţa de ziua numelui. Fiica fostului premier nu-şi mai încape în piele de fericire că a devenit mămică. Aceasta nu pierde nicio ocazie să posteze fotografii cu minunea ei de fată, Maria Isabela.

Oana Roman şi-a felicitat fetiţa de Sfânta Maria. Fiica lui Petre Roman a postat, pe contul său de socializare, o fotografie în care fetiţa ei este îmbrăcată cu o superbă rochiţă albă, lungă, foarte cochetă şi are în faţă un tort cu figurine din desene animate. Maria Isabela este răsfăţată mai ceva ca o prinţesă.

“Maria Isabela, la mulţi ani! Azi e ziua ta de nume! Sfânta Fecioară să te ocrotească şi să te binecuvânteze! Mami şi tati te iubesc enorm!” a scris vedeta pe Facebook.

Reacţia fanilor a fost cât se poate de promptă:

“La mulţi ani, Maria! Eşti un îngeraş, să fiţi fericiţi!”, “La mulţi ani sănătoşi şi fericiţi pentru păpuşica mică şi scumpică!“ i-au scris prietenii virtuali vedetei.

Oana Roman (38 ani) şi Marius Elisei (27 ani) s-au căsătorit religios în 15 iunie a acestui an. Tot atunci a avut loc şi botezul fetiţei, Maria Isabela, acum în vârstă de şase luni.

Mai multe