Ce va face Alina Pușcaș de Revelion

29 decembrie 2015 17:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anul 2015 a fost plin de evenimente pentru prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva", atât în plan personal cât şi cel profesional. Alina Puşcaş (32 de ani) s-a îndrăgostit, a devenit mamă şi a continuat să prezinte emisiunea de la Antena 1.

Alina Puşcaş, fosta vedetă din telenovela "Narcisa sălbatică", a avut parte de un an plin de realizări, după o perioadă mai zbuciumată. S-a îndrăgostit de medicul stomatolog Mihai Stoenescu, a rămas însărcinată şi a devenit mama micuţului Alexandru. În paralel, a prezentat, alături de Cosmin Seleşi, emisiunea "Te cunosc de undeva", de la Antena1.

Ar fi destule motive să fie ocupată şi să nu aibă şi timp pentru ea însă, Click! a aflat că prezentatoarea şi-a făcut program de vacanţă pentru următoarea perioadă, între două filmări la sezonul nouă al emisiunii pe care o prezintă. Alina Puşcaş şi iubitul ei şi-au luat vacanţă la început de ianuarie şi pleacă pe 2 ianuarie o săptămână la schi. Apoi, Alina se va întoarce la filmări dar numai pentru o scurtă perioadă. În februarie, mai are câteva zile de vacanță dar, de această dată, destinația va fi undeva cu mult soare.

Mai multe