Ce va face fiica Irinei Loghin cu rochia de prințesă de la nuntă

6 august 2018 15:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Irinuca Loghin (40 ani), fiica vestitei soliste de muzică populară Irina Loghin (79 ani), a strălucit, sâmbăta trecută, ziua în care și-a unit destinele cu Bogdan Barbu, la Mănăstirea Cașin din București.

Deși multe mirese își vând sau dăruiesc ținutele purtate la emoționatul eveniment, iată că Irinuca are alte planuri: ”Cu siguranță, Irinuca va păstra rochia de la nuntă, ca să-și amintească de cea mai frumoasă zi din viața ei. Ați văzut ce frumoasă este! Să admirați creația Doinei Levintza care i-a realizat o rochie superbă fetei mele. Sigur, voalul de 6 metri cu aplicații pe el, l-a dat deja, celei care aprins buchetul de mireasă la nuntă.

Tânăra este prietena băiatului unei nepoate de-ale Ilenei Sărăroiu. Mai mult, ea este din Valea Voievozilor, Jud. Dâmbovița, din aceeași localitate în care s-a născut regretata Ileana Sărăroiu. Și ei vor avea nuntă anul acesta”, ne-a mărturisit Irina Loghin. Mireasa a avut două rânduri de nași, cuplul de artiști Alina și Romeo și Coca și Gabriel Barbu.

Mai multe