Ce va face fiica lui Enache cu banii primiţi pe mâna mutilată

21 februarie 2016 21:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a terminat! La mai bine de un an şi jumătate de la coşmarul pe care l-a trăit în blocul în care locuieşte tatăl ei, Diana poate să-şi vadă liniştită de viaţa ei. Şi asta pentru că fiica lui Adrian Enache a scăpat de orice legătură cu libanezul Kanaan Ali, reuşind să-şi încaseze şi daunele de 50.000 de euro, cu care vrea să-şi cumpere acum un apartament.

Totul e trecut, aşa îşi spune acum Diana Enache (19 ani). Agresorul ei, libanezul Kanaan Ali ( 49 de ani), a fost găsit vinovat de tentativă de viol şi purtare abuzivă şi a fost pedepsit, fiind trimis în spatele gratiilor pentru cinci ani de zile, iar firma Phoenicia Apartments a fost nevoită să plătească daunele morale stabilite de instanţă, de 50.000 de euro.

”Instanţa l-a obligat să plătească pe cel care are banii, iar apoi să se regleze între ei. Firma angajatoare nu a vrut să plătească de bunăvoie, aşa că a fost pusă în aplicare executarea silită. Banii, cei 50.000 de euro, au intrat deja în contul Dianei Enache. Îşi va lua o garsonieră sau apartament, pentru că ar fi păcat să nu-i investească după câte a pătimit”, a declarat, pentru Click!, Katia Cicală, apărătorul Dianei Enache. Fiica artistului Adrian Enache a început deja să-şi caute o locuinţă în Bucureşti, în care să se simtă ca acasă. Se gândeşte numai la viitor, pentru a uita de suferinţa cumplită prin care a trecut în vara anului 2014.

Aşa că s-a întors pe scenă pentru că nu poate renunţa la pasiunea ei, muzica, însă Facultatea de Drept, la care a intrat anul trecut, e pe primul loc. E foarte conştiincioasă pentru că îşi doreşte să ajungă un avocat bun, pentru a le putea fi alături femeilor care trec prin traume identice cu ale ei.

Riscă să rămână cu handicap pe viaţă

Diana Enache a trecut prin momente cumplite în dimineaţa zilei de 5 iulie 2014, când se întorcea acasă, în apartamentul tatălui ei din zona Băneasa. Portarul Ali Kanaan a atacat-o cu un briceag şi i-a făcut mai multe răni la mâini şi la sâni. Diana a avut nevoie de mai multe intervenţii pentru a se recupera. Chiar şi aşa, fiica lui Adrian Enache a rămas cu o incapacitate de 10% de folosire a degetelor arătător şi mijlociu de la mâna dreaptă şi riscă să rămână cu acest handicap pe viaţă.  În plus, ea a fost nevoită să meargă la un psiholog, pentru a trece peste traumă.

Mai multe