Ce vedetă de la noi s-a afişat cu aceşti sâni superbi? FOTO EXCLUSIV

18 iunie 2015 17:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vedetele adesea surprind la evenimentele mondene prin ţinutele pe care decid să le poarte. Este şi cazul acestei blonde celebre din showbiz, o femeie frumoasă şi iese de fiecare dată în evidenţă. Jojo, alias Cătălina Grama a făcut furori la un eveniment miercuri seara. Tanarul designer Adeline Catinas, creatorul din spatele brandului Cathias Edeline - prezent de doar trei ani pe piata romaneasca - si-a lansat la apa cu succes noua colectie estivala, in cadrul unui eveniment care a strâns toată crema showbiz-ului autohton.

Andreea Marin, Giulia, Anca Lungu, Roxana Ionescum dar şi Jojo care a şi prezentat evenimentul, sunt doar câteva dintre vedetele care au venit să admire colecţia estivală de genţi şi pantofi Elayris. Frumoasa blondă a impresionat cu look-ul ei. A ales să poarte o rochiţă albă, extrem de transparent în zona decolteului, astfel că, prin ţesătură I se puteau zări uşor sânii frumoşi. Din cân în când, actriţa se mai acoperea cu sacoul, însă cei prezenţi aveau ce privy chiar şi aşa. Aceasta a venit însoţită de iubi, Paul Ipate, şi el cu un nou look. Actorul şi-a lăsat barbă!

Jojo a venit alături de iubitul Paul Ipate

Jojo, fericită alături de Paul Ipate

Cine a creat brandul Cathias Edeline

Designerul Adeline Catinas este omul din spatele brandului Cathias Edeline, la prezentarea căruia vedetele au fost participat miercuri seară. Andreea Marin nu a lipsit de la eveniment.

Mai multe