Ce vedetă o va boteza pe micuța lui Sore? Este tânără și talentată

29 martie 2016 17:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sore (26 de ani) este cea mai fericită femeie din lume de când o ține în brațe pe micuța ei. Deși a devenit mămică de abia vineri (25 martie), frumoasa cântăreață a ieșit deja din spital și a prezentat-o lumii pe Erin, lumina ochilor săi.

Sore a ales de multă vreme numele fiicei sale. De când a aflat că va avea o fetiță, vedeta și viitorul său soț, avocatul Mircea Julean, au și stabilit numele special pe care îl va purta moștenitoarea lor. Erin a avut 3 kilograme la naștere și a primit nota zece din partea medicilor care au ajutat-o pe cântăreață să-și aducă fiica pe lume. 

Chiar în ziua externării, Sore, care arată foarte bine după naștere, a ținut să o prezinte pe fetiță fanilor de pe Facebook: "De vineri, viața mea a căpătat alt sens! Vă mulțumim tuturor pentru gânduri și urări!"

Luni (28 martie), cea care va deveni mămica spirituală a lui Erin, Alina Eremia, a dezvăluit pe aceeași rețea de socializare că fetița lui Sore este prima ei finuță și că este extrem de încântată de faptul că va deveni curând nășică.

Mai multe