Ce vedetă trebuie să stea departe de scenă, după operația la inimă!

3 august 2018 14:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marinela Chelaru (59 de ani), actrița care a făcut istorie cu trupa “Vouă”, a văzut moartea cu ochii, în primăvara acestui an, când a suferit un infarct. A trecut printr-o operație complicată, care o va ține departe de scenă multe luni.

Se topește de dorul scenei și al fanilor, însă Marinela Chelaru trebuie să stea cuminte, acasă, până se reface complet după intervenția chirurgicală din luna aprilie a acestui an. Ea ne-a vorbit despre starea sa de sănătate: “Nu mi-am dat seama că operația la inimă este atât de complicată, am fost tare supărată și amărâtă în perioada aceasta. În momentul acesta stau în casă, ca să îmi revin, sunt mai bine. În rest, nu mai fac nimic vara aceasta, este foarte cald afară. Multe persoane mi-au spus că recuperarea mea poate dura și un an, așa că de-abia anul viitor, pe vremea aceasta, o să urc iar pe scenă. Nu am voie să fac mult efort, nu am voie să mănânc sărat”. Adrian Fetecău, liderul trupei ”Vouă”, îi întinde din nou o mână de ajutor: ”O așteptăm să revină alături de noi, ne este o prietenă dragă”.

Click spune!

Soarta a supus-o la grele încercări pe artistă, de-a lungul vieții. În 2004, tatăl ei s-a stins din viaţă,în urma unui accident rutier, iar la scurtă vreme  a murit şi măicuţa ei. “O vedeam  pe mama în fiecare dimineaţă cu ochii roşii. După 40 de zile de la decesul tatălui meu, ea s-a prăpădit. Nu mai putea vorbi bine. A făcut un accident cerebral foarte puternic. Mi-a zis: ”O să mă duc lângă tatăl tău,ca să mă odihnesc”, mărturisea actrița într-un interviu.

Mai multe