Ce vedete au mai purtat rochia cu vedere la sâni a Monicăi Bârlădeanu

24 martie 2017 10:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Trei dive, aceeaşi rochie! Ţinuta neagră, cu mâneci masive şi decolteu în “V”, până la buric, a fost plimbată prin tot showbiz-ul. Monica Bârlădeanu a făcut-o însă remarcată, pentru că a purtat-o fără sutien.

E greu să ţii minte o rochie neagră, lungă, simplă, însă Monica Bârlădeanu (38 de ani) a reuşit să ne-o lipească de retină. Marţi seara, la Teatrul Naţional din Bucureşti, la Gala Premiilor Gopo, actriţa a purtat creaţia Cristinei Săvulescu cu tupeu maxim: adică fără sutien.

Decolteul până la buric a lăsat la vedere sânii superbi ai Monicăi, iar de câteva zile toată lumea vorbeşte numai despre această rochie. Ei bine, bruneta nu e prima vedetă care îmbracă ţinuta cu mâneci-clopot. Pe 9 octombrie, la petrecerea de nuntă a lui Gabriel Cotabiţă, Antonia (27 de ani) s-a îmbrăcat la fel, însă a preferat să-şi ia pe dedesubt un body tip plasă. Era şi graviduţă la vremea aceea, cu al doilea fiu, Akim.

Câteva zile mai târziu, pe 13 octombrie, Iulia Vântur (36 de ani) s-a afişat cu rochia decoltată la petrecerea revistei “Cosmopolitan”. Mai pudică decât colegele ei, blondina şi-a acoperit fiecare centimetru de piele cu o maletă albă. Păcat, căci şi Vântur, ca şi Monica Bârlădeanu, ar fi avut ce să ne arate.

Mai multe