Ce vrea să facă Andrei, câștigătorul de la iUmor, cu premiul de 20.000 de euro

13 mai 2021 11:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andrei Ungureanu sau „Omul cu Tourette” a reușit să plece acasă cu marele premiu, în sezonul 9 la iUmor. Tânărul din Brașov a câștigat 20.000 de euro din partea Antena 1 și a dezvăluit pe ce are de gând sa cheltuie banii câștigați la iUmor.

Andrei Ungureanu a reușit să câștige marele premiu iUmor în sezonul 9. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, este o persoană specială. De 22 de ani, el trăiește cu sindromul Tourette.

Tânărul din Brașov a pus mâna pe premiul de 20 000 de euro la iUmor și a explicat în ce va investi banii. “Cu o parte din bani mi-am achitat trecutul, am avut niște datorii. Apoi am investit într-un podcast și am și donat unei asociații de copii. Acum vreau să-mi pun dinții. Nu am dinți și vreau să-mi pun neapărat. Trebuie să mă sedeze medicul, pentru că eu nu pot sta nemișcat”, a declarat Andrei Ungureanu, invitat la” Xtra Night Show”.

Diagnosticat cu sindromul Tourette după o dramă trăită în copilărie, Andrei Ungureanu încearcă din răsputeri să ducă o viață normală. A învățat să se accepte și chiar să se ia singur la „roast”, însă nu i-a fost mereu atât de ușor, ba dimpotrivă. „Am anxietăți și atacuri de panică. La mine în casă e un haos. Pentru mine, Tourette e un stil de viață deja”, a mai spus Andrei.

Citește și:

Andrei, câștigătorul iUmor, despre trauma din copilărie care i-a declanșat sindromul Tourette 

INTERVIU Cum e viața lui Andrei Ungureanu după ce a câștigat iUmor și ce va face cu premiul: "Am plâns vreo 20 de minute"

Mai multe