Cea mai bătrână concurentă de la MasterChef, eliminată cu scandal

5 noiembrie 2014 0:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Iftimie, cea mai în vârstă concurentă de la MasterChef, a predat şorţul cu lacrimi ]n ochi. Femeia a fost eliminată după ce a picat testul sub presiune la care a fost supusă alături de mai mulţi concurenţi.

Elena Iftimie ( 66 de ani) nu a trecut proba sub presiune. Concurenţii au avut de cântărit folosindu-şi doar mâinile şi ochii patru preparate. Cine se apropia de valoarea exactă avea locul asigurat în concurs. Nu aşa s-a întâmplat şi cu doamna Elena, care a fost nevoită să plece acasă.

"Sunt exact ca oaia neagră într-o turmă de oi albe. Vă spun sincer, mă simt foarte marginalizată. Nu ştiu motivul", le-a spus femeia printre lacrimi chefilor înainte de proba eliminatorie. Toţi ceilalţi concurenţi i-au strigat că sunt sătuli de rolul pe care-l joacă în faţa camerelor de filmat şi le-au propus chefilor, mai în glumă, mai în serios, să-i ofere un post de actriţă după terminarea emisiunii.

Concurenta este pensionară şi are doi copii. În urmă cu un an a divorţat şi locuieşte în Bacău cu fiica sa pe care o ajută la cresşerea copilului.

A învăţat să gătească de mică, atunci când mama sa a murit şi a fost nevoită să facă mâncare atât pentru ea, cât şi pentru cei patru fraţi, toţi aflaţi la orfelinat.

Mai multe