Cea mai emoţionantă fotografie cu bebeluşul Ancăi Serea

24 mai 2016 8:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Îndelung aşteptat, căci bebe Moise a depăşit cu o lună teremenul iniţial preconizat de medici, băieţelul Ancăi Serea şi-a topit părinţii din prima clipă. Prezentatoarea tv şi soţul ei, cântăreţul Adi Sînă, sunt extrem de fericiţi de când în familia lor a apărut un nou membru căruia acum toată lumea din casă îi acordă cea mai mare atenţie.

Anca Serea a devenit mănică pentru a cincia oară, vineri, 20 mai . A avut emoţii, căci bebeluşul ei nu se grăbea să o cunoască, dar de când a văzut lumina zilei stă "cuibărit" la pieptul mamei sale. Prezentatoarea a publicat pe reţeaua de socializare o fotografie emoţionantă cu bebe Moise care nu îşi găseşte liniştea decât în braţele sale. Protectoare, bruneta are grijă ca micuţului să nu-i lipsească nimic şi se ocupă intens de el. "Iata-l, cel mai mic membru al familiei! Cu cei dragi alături, e adevărat, poți îndeplini orice provocare!", a scris vedeta la descrierea fotografiei.

Anca Serea (35 de ani) l-a întâmpinat pe micuțul Moise, alături de soțul ei, cântărețul Adrian Sînă. Ca și până acum, frumoasa mămică a ales să nască natural. Ba mai mult, a apelat și la recoltarea celulelor stem pentru a avea un plus de siguranță în ceea ce privește sănătatea bebelușului său.

Tăticul a anunțat fericita veste pe Facebook: "Moise Petru Sînă", a scris artistul pe pagina lui de socializare. Felicitările nu au întârziat să apară. Micuțul a venit pe lume la ora 16:00, are 3,4 kilograme și lungimea de 51 de centimetri.

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună doi copii: pe Noah (3 ani) şi pe Ava (2 ani). Vedeta Prima TV a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Ea i-a dăruit afaceristului Filip Poplingher doi copii, pe David (14 ani) şi pe Sara (7 ani).

Mai multe