Cea mai mare dorinţă a lui Ionuţ Dolănescu, pentru fiul său
Data de 13 septembrie va rămâne o zi cu mare însemnătate pentru Ionuţ Dolănescu şi familia sa. Fiul regretatului artist l-a creştinat duminică (13 septembrie) pe Iancu Nicolae, la Biserica Sfânta Vineri din Pajura.
Ce bunică fericită este la vârsta de 78 de ani Maria Ciobanu! Ionuţ, fiul ei, şi Doiniţa i-au dăruit al treilea nepot, iar duminică a fost forfotă în familia artiştilor de muzică populară, căci l-au botezat pe Iancu Marian Nicolae, băiatul cel mic al lui Dolănescu, care va împlini 1 an pe 1 octombrie.
Cele mai tari imagini de la botezul fiului lui Ionuţ Dolănescu
Dacă ar fi trăit tatăl său, Ion Dolănescu, ar fi plâns de fericire, căci în casa lui din Caimatei s-au adunat toţi fraţii şi a fost veselie mare. Leontina Văduva şi Camelia Ciobanu au venit din străinătate să-l năşească pe nepotul lor.
Cine a trecut duminică pe lângă vila în care a trăit artistul, a ştiut clar că acolo a avut loc un eveniment important. Baloane viu colorate au împânzit gardul şi curtea vilei. După ce s-a aranjat ca la carte, familia Dolănescu s-a îmbarcat într-o limuzină. La ora 16.00 au sosit la Biserica Sfânta Vineri din Pajura, iar lăcaşul nu a fost ales la întâmplare, căci acolo slujeşte părintele paroh Radu, al cărui băiat a fost botezat de regretatul Ion Dolănescu.
Cheful a avut loc la Palatul Snagov
Trei bodyguarzi au asigurat paza, iar trei preoţi au oficiat slujba de creştinare, însă, înainte ca micuţul să fie băgat în cristelniţă, Ionuţ s-a asigurat că apa are o temperatură bună, verificând-o cu degetul. Apoi şi-a pus o dorinţă.
”Să fie cântăreţ ca tata”, a şoptit, emoţionat, solistul de muzică populară şi, după glasul puternic al copilului, care a plâns toată slujba, s-ar putea să-şi urmeze părinţii în carieră. După botez, la ora 18.00, cei peste 200 de invitaţi s-au strâns la Palatul Snagov, acelaşi loc unde Ionuţ a dat petrecere şi la botezul celor doi copii: Vlăduţ (7 ani) şi Anamaria (5 ani). Pregătirile l-au costat pe artist aproximativ 30.000 €, iar invitaţii au avut parte de un meniu regal. Macarons sărate cu pesto şi brânză de capră, somon fume şi legume, trabucuri din foietaj caramelizate şi rulouri din cremă de brânză cu strugure, dar şi sărmăluţe şi friptură, şampanie cu foiţă de aur, sunt doar câteva dintre delicatesele cu care s-au răsfăţat invitaţii.