Cea mai neagră amintire a Andreei Marin: «Mama s-a stins în fața mea»

16 ianuarie 2018 23:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa, momentul în care a trebuit să își ia adio de la cea care i-a fost mamă.

Andreea Marin a vorbit cu multă sinceritate despre probele dificile la car a fost supusă de către viața. Vedeta a declarat că cea mai grea probă a fost moartea mamei sale și că, pentru un timp a învinovățit divinitatea pentru faptul că a luat-o pe cea care i-a dat viață de lângă ea. "Cred că a fost un semn predestinat, așa a fost să fie cred...pentru că mașina în care o transportam pe mama spre spital a rămas fără benzină la doar 100 de metri de acesta. A trebuit să o dăm jos și să o cărăm în brațe până acolo, prin ploaie. Practic, s-a stins chiar în fața mea, nu a rezistat, a fost mult prea târziu", a povestit Andreea Marin, cu lacrimi în ochi. "O vreme am dat vina pe Dumnezeu pentru ce s-a întâmplat, apoi m-am surprins cerându-i să mă ajute în alte ocazii, fără să îmi dau seama imediat de acest lucru. Mi-am recăpătat încrederea în el, treptat", a continuat să relateze Andreea.

Vedeta a vorbit și despre începutul său în televiziune. "Mi s-a întâmplat de multe ori să rămân fără bani de la o lună la alta. Contrar aparențelor, eu nu am câștigat bine de la început, așa cum crede toată lumea. Eram îmbrăcată bine grație Doinei Levința, într-adevăr. Ideea de zână a surprizelor a fost un apelativ pe care un telespectator mi l-a dat si așa a rămas. Oamenii au îmbrățișat aceasta sintagmă pentru că au văzut că mi se potrivește, deși are o conotație negativă, într-un fel", a declarat Andreea.

Mai multe