Cea mai nefericită poză cu Sore: "Cine şi-a bătut joc de ea în aşa hal?"

17 august 2017 22:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Această fotografie sigur nu îşi va găsi locul în albumul de vacanţă al lui Sore (27 de ani). Artista a pozat în costum de baie, dar imaginea este departe de a fi sexy, deşi nu contestă nimeni calităţile fizice ale blondinei. Iulia Albu a observat însă că ceva nu este tocmai în regulă la imaginea cu care solista a vrut să-şi dea gata fanii.

Iulia Albu nu notează doar ţinutele vestimentare ale vedetelor, ci şi simplele lor apariţii, iar o fotografie publicată recent de Sore nu a fost deloc pe gustul fashion-editorului, care a taxat-o dur pe artisă. Dincolo de peisajul exotic, jurata de la "Bravo, ai stil" a văzut şi un detaliu care i-a stricat cântăreţei toată imaginea. 

"Sore fie a fost împlântată până la genunchi în nisip, fie a făcut cea mai nefericită poză a tuturor timpurilor, imaginea dând impresia de membre amputate «nesteril». În general, sterilitatea este un element care nu este de dorit într-o fotografie. Dar, totuși, cine Dumnezeu să-și fi bătut joc de ea în așa hal? #amvăzutșipozeproastemaibune", a scris Iulia Albu pe blogul personal

Sore este mămică de un an şi jumătate, dar încă nu s-a căsătorit cu tatăl fiicei sale, avocatul Mircea Julean.

Mai multe