Cea mai scundă cântăreață din showbiz le-a arătat fanilor care este sportul ei preferat

7 septembrie 2017 14:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Când nu este pe scenă sau în studio, Ami preferă să își petreacă timpul liber într-un mod sănătos. În cele mai recente imagini publicate pe pagina sa de Instagram, îndrăgita cântăreața de muzică ușoară le-a arătat fanilor cât de bine se simte pe terenul de tenis.

Are 1,54 înălțime însă acest lucru nu reprezintă un complex pentru ea. Andreea Ioana Moldovan sau, mai bine zis Ami, după numele de scenă, așa cum o cunosc fanii, a profitat de vremea frumoasă de afară și a mers să facă mișcare, câteva ore, pe un teren de tenis. Îmbrăcată sport, într-o pereche de pantaloni și o bluză neagră, micuța cântăreață s-a distrat pe cinste alături de colegul său de teren, tenismenul Victor Hănescu. Pentru a fi și mai delicios momentul de amuzament pentru fani, vedeta s-a fotografiat, într-o pauză dintre reprizele jocului, alături de sportiv, pentru a le arăta cel mai probabil diferența dintre ei de înălțime.

Fanii vedetei au fost încântați de acest lucru și au comentat fotografia în care apare cu celebrul tenismen. “Uau, ce înalt este Victor!”, “Nu găseai și tu un scaun prin zonă să faci poza frumoasă! Vai ce scundă la 27 de ani”, “Pișcoțel” – sunt câteva dintre mesajele primite de vedetă.

Mai multe