Cea mai sexy poză cu silicoanele Antoniei!

4 august 2017 11:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

De când şi-a mărit sânii, iubita lui Alex Velea a prins curaj să pozeze şi mai sexy decât de obicei. Nu e de ajuns că e foarte frumoasă, acum s-a mai transformat şi în bombă-sexy.

În 2015, Antonia (28 de ani) a intrat în rândul vedetelor autohtone care au trecut pe la medicul estetician pentru a-şi ajusta dimensiunile bustului. De atunci, superba mămică cu trei copii şi-a sporit doza de curaj şi a ieşit din hainele sport, fiind mult mai feminină şi senzuală. Nu doar în videoclipuri îşi arată Antonia dotările, ci şi pe reţelele sociale, la şedinţe foto pentru reviste sau în reclame. Recent, iubita lui Alex Velea a pus pe Instagram poate cea mai sexy poză cu bustul ei, iar fanii din toate colţurile lumii s-au întrecut în complimente.

"Cea mai <fierbinte> mămică din România", i-a comentat un fan din Brisbane, Australia. Imaginea face parte dintr-o şedinţă foto pentru cel mai nou videoclip al artistei, care va fi lansat în curând. Au fost însă unii care s-au uitat mai mult la păr decât la sâni şi au apostrofat-o pe iubita lui Velea că a copiat coafura Rihannei.

Mai multe