Cea mai spectaculoasă apariție la Românii au talent. Cum arată ”băiatul de cauciuc”

23 februarie 2018 21:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Un băiețel a șocat pe toți jurații cu numărul specatculos de contorsionism pe care l-a avut în cadrul ediției difuzate astăzi, 23 februarie. Gabriel Vizitiu are doar 13 ani dar a reușit să-i surprindă pe jurați care i-au oferit împreună 4 de DA.

Băiatul a învățat singur toți pașii și a ales o piesă emoționantă pe care și-a realizat numărul de contorsionism. Cei patru jurați ai emisiunii au rămas surprinși de talentul lui și i-au adresat cuvinte frumoase. Părinții lui Gabriel au plecat în altă țară să muncească, dar acest lucru nu l-a făcut pe băiat să nu evolueze.

El a mărturisit că s-auitat la un videoclip cu un contorsionist și de atunci a învățat singur toți pașii, dar și cum să facă față durerii, fără să o exprime pe chip.

Florin Călinescu a a mărturisit că i-a deschis cheia inimii cu talentul său, iar Mihaela Rădulescu l-a denumit ”băiatul de cauciuc”.

"Doamne, Gabi, ești copilul de cauciuc. Ești cea mai flexibilă formă de viață pe care am văzut-o aici, pe scenă. Acesta este un talent extraordinar. Ești un dansator de mare viitor!", a spus Mihaela Rădulescu.

Mai multe