Ceartă ca la uşa cortului după plecarea Claudiei Pavel de la Exatlon: «A fost prima minciună»

10 februarie 2018 22:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Plecarea Claudiei Pavel din cadrul competiției Exatlon România a lăsat în urmă multe controverse și dispute între concurenți. Mai mulți participanți ai competiției și-au spus părerile contradictorii, atât din echipa Faimoșilor, din care făcea parte și Claudia, cât și din cea a Războinicilor. Alex, membru al echipei Războinicilor a profitat de acest eveniment și a aruncat vorbe dure către echipa concurentă.

Mai mulți concurenți au început să vorbească în cadrul ediției difuzate sâmbătă, 10 februarie, iar Alina, membră a echipei Războinicilor, a mărturisit că ea crede că ceilalți sunt foarte demoralizați că a trebuit să fie eliminată Claudia, iar Cazacu nu va mai înscrie niciun punct o lună de zile.

"Sunt demoralizați după ce a plecat Claudia. Mai ales Cazacu nu cred că mai ia un punct vreo lună de zile", a spus Alina din echipa Razboinicilor. 

Alex, membru din aceeași echipă a declarat că el crede că Claudia a fost eliminată deoarece colegii ei de echipă au considerat că ea nu-și mai dădea silința în cadrul competiției. 

"Ea nu a acceptat competiția, asta a fost prima minciună. Ea s-a dat la o parte din cauza accidentării. Ea putea dovedi chiar la ultima probă", a declarat Alex. 

Imediat cum a auzit ce a spus Alex despre echipa sa, dar și despre motvele eliminării Claudiei Pavel, Cătălin a reacționat imediat, explicând cum au procedat fetele pentru eliminare. "Urât să-ți dai cu părerea atunci când nu știi ceva. Fetele au tras bețe, iar Claudia a tras bățul subțire", a spus Cazacu. 

Mai multe