Cel mai emoționant mesaj după excluderea României de la Eurovision

22 aprilie 2016 17:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Excluderea României de la Eurovision, o premieră în istoria competiției, a stârnit multă emoție printre reprezentanții scenei muzicale românești. Elena Cârstea, compozitorul Mihai Alexandru, dar și cel mai longeviv șef al delegației țării noastre la Eurovision, Dan Manoliu, și-au exprimat dezamăgirea față de această situație.

”Dragă Ovidiu Anton, am rămas fără cuvinte, păcat de toată munca ta și de talentul tău. Rușine România, rușine pentru toți copiii talentați și toate visele distruse”, a scris Elena Cârstea pe pagina personală de Facebook.

Mihai Alexandru, compozitorul care a participat împreună cu Nicola, în 2003, la finala Eurovision de la Riga, Letonia, și a ocupat locul 10, încă mai speră într-o minune. ”Vai de mine, sper să nu fie adevărat! Copilul ăsta încearcă de atâția ani la Eurovision, iar acum când în sfârșit a reușit să câștige finala, se pare că nu are șansa să meargă mai departe să reprezinte România. Eu încă sper să se întâmple ceva pozitiv, mai ales că era preferatul meu și al Ramonei Nerra.

Decizia a fost luată de EBU, Uniunea Europeană a Radio-televiziunilor, din cauza datoriile pe care TVR le are către acest organism.”

Cel mai emoționant mesaj a venit de la Dan Manoliu, mulți ani șeful delegației României la Eurovision. ”Adio, Eurovision! Astăzi se încheie un drum lung, început la Stockholm în 2000 împreună, cu Taxi, și încheiat atât de trist tot la Stockholm în 2016. Mulțumesc Taxi, Monica & Marcel, Nicola, Sanda Ladoşi, Luminița & Sistem, Mihai Trăistariu, Todomondo, Elena, Mandinga și Cezar pentru toate bucuriile, emoțiile și clipele extraordinare pe care mi le-ați oferit. Au fost zece ediții cu artiști și întâmplări minunate, cum putea să fie și ediția din acest an, dar...”

Mai multe